Profil d.o.o.

Profil d.o.o. HalaFirma PROFIL je preduzeće specijalizovano za proizvodnju i ugradnju PVC stolarije i AL bravarije. Osnovana je 2002. godine. Sopstvenom proizvodnjom i dugogodišnjim iskustvom svih zaposlenih, garantujemo izuzetno kvalitetnu uslugu – vrhunski proizvod po prihvatljivoj cijeni.

Ukoliko gradite ili adaptirate Vaš stambeni ili poslovni prostor rado ćemo Vam pomoći stručnim savjetom. Kod vodećih proizvođača nabavljamo kvalitetan materijal koji je proizveden pod strogim tehničkim nadzorom i uputstvima. Višegodišnja garancija na naše proizvode utemeljena je na službenim ispitivanjima stranih instituta,te pismenim potvrdama. Izrađujemo,zastakljujemo,transportujemo i ugrađujemo PVC stolariju od 5 i 6-komornih profila firme INOUTIC te Al bravariju od Al profila firmi FEAL i ALUMIL.

Profil d.o.o. HalaStolariju izrađujemo kako u standardim dimenzijama tako i po mjeri. Proizvodnja se obavlja na savremenim mašinama. Gajimo profesionalan pristup poslu i vršimo sigurnu isporuku i montažu u unaprijed dogovorenom roku. Vršimo servisiranje u garantnom i van garantnom roku.

Pogledajte naš katalog u cjelosti da biste se upoznali sa našim proizvodima, kvalitetom i prednostima naše stolarije, kao i objektima koje smo radili.

Obratite nam se sa povjerenjem i slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo za Vas napraviti ponudu,uputiti vas i dati savjet u vezi svih pitanja vezanih za našu struku. Dođite kod nas i uvjerite se da radimo stručno i savjesno.